Silkeborg Fugleforening

   

Kære fugleven!

Vi er en forening, som hedder Silkeborg Fugleforening, vi arbejder for at udbrede kendskab og interesse for fuglehold.

Som medlem af foreningen har du adgang til foreningens arrangementer.
 
I løbet af året inviterer vi til 6 til 8 mødeaftener, hvor der typisk kommer en foredragsholder og fortæller om sine fugle, eller om udvalgte arter, volierebyggeri, fugle i naturen, haveindretning og meget andet.

Foredragene handler både om indkøb af fugle, fodring, pasning, avl, mutationer og hvad der ellers vedrører hold af fugle på en forsvarlig måde.

Om sommeren har vi nogle hyggelige voliereture, hvor vi besøger medlemmer, som ønsker at vise deres fuglehold frem. På disse ture er det meget inspirerende at se, hvordan andre indretter voliere og hvilke fugle, de holder.

I oktober holder vi udstilling. Her har alle medlemmer mulighed for at få udstillet og bedømt deres fugle af erfarne dommere. At udstille, er en oplagt mulighed for at få andres vurdering af de fugle man har siddende, og om de er af god kvalitet til avl, eller bare få vurderet hvilket køn fuglen er.

Møder og udstilling holdes i ”Lunden” i Silkeborg.

Medlemsbladet udkommer 8 gange om året, heri kan du læse om de kommende arrangementer, artikler om fuglehold, køb/salg annoncer, og du har mulighed for gratis at indrykke annoncer.

Alle er velkomne som medlem af foreningen, uanset om du har 1 eller 100 fugle. Det eneste der tæller, er interessen for fugle, og ønsket om at dele interessen med andre.

Alt dette - og meget mere - for kun 275 kr. om året for en hel familie!
Eller bare 75 kr. for et junior medlemskab.

Har du spørgsmål eller lyst til at blive medlem af foreningen, så ring eller send os en mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Silkeborg Fugleforening.

Kontakt:

Poul Nielsen

Tlf.: 86891534

e-mail: e-mail: holst@parakit.netCopyright © 2009 by Silkeborg Fugleforening. All rights reserved.